Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
fooldal regisztracio
Bemutatkozás

 

Üdvözöljük a orionoutlet.com webáruház bemutatkozó oldalán!Az OrionOutlet webáruház azzal a céllal jött létre, hogy önnek minél kényelmesebbé tegyük az életét, a vásárlását, mindezt úgy, hogy a lehető legkedvezőbben tudja ezt megtenni.

Gondolom, Ön is egyet ért velünk abban, hogy mindenkinek, így Önnek is fontos a saját ideje, hiszen a mai rohanó világban nincs mindenre időnk, nem tudunk mindenhova személyesen elmenni.
Általunk akár otthonából, akár munkahelyéről, irodája székéből kiválaszthatja, és megrendelheti az Ön számára fontos termékeket, amelyekre lakásában, szobájában, irodájában, munkahelyén szüksége lehet, így az ezzel felszabadult idejét olyan dolgokra is fordíthatja majd, amire egyébként nem lett volna lehetősége, ha nem nálunk vásárol és még igazodnia sem kell a nyitva tartási időkhöz, szabadságolásokhoz, ünnepekhez és sorban állási idő sincs.
Nem kell tülekednie, várnia a kasszánál,
pár kattintással öné lehet a kiválasztott termék, és mi garantáljuk, hogy rövid időn belül már az otthona ajtajában veheti át a kiválasztott árut, készüléket.

Ezzel Önnek valóban nem csak a vásárlással eltöltött időt, hanem energiát is takarítunk meg önnek, és a megtakarított időt, hasznosabban is eltöltheti mint áruházakban bolyongjon, megvásárolva minden felesleges holmit, mert gondoljuk ismerős ez az érzés. Ezt a megtakarított időt, és energiát, fordíthatja családjára, szeretteire, vagy töltheti sportolással, kirándulással, vagy csak egy kellemes kávézóban barátaival, kellemes társaságban.

Ahhoz hogy ez megvalósulhasson létrehoztunk egy vásárlóbarát áruházat, ahol még karácsonykor sem kell a kígyózó sorok közt ácsorognia, hanem pár kattintással öné lehet a kiválasztott termék, és mi garantáljuk, hogy pár nap múlva már az otthona ajtajában veheti át a kiválasztott készüléket.

Nem kényelmesebb megoldás mint cipekedni egy áruházból, kitéve a terméket a sérülésnek, meg kitől kérjek kölcsön utánfutót, vagy méregdrága taxival vitessem haza a megvett terméket, mert hát valljuk be a tömegközlekedésen még sem lehet egy hűtőt hazavinni.

Ehhez mi szakszerű házhoz szállítást kínálunk, országos szinten, bármely településre, kedvező árakon, levéve az Ön nyakából ezt a terhet.

Minden termékünkhöz ezek mellett garanciát és országos szervizhálózatot is biztosítunk.

 

Jelenleg forgalmazott márkáink:

 

De nem csak ezt nyújtjuk Önöknek, hanem folyamatosan bővülő áruválasztékot, a kínálatban nem szereplő termékek beszerzését és házhozszállítását is vállaljuk, szakértő tanácsadást, amennyiben nem tud dönteni.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy sajnos sok esetben a vásárlások alkalmával nem kapjuk meg a számunkra fontos figyelmet, ennek elkerülése végett külön vevőszolgálatot biztosítunk, amennyiben nem tud dönteni, segítünk és ami a legfontosabb, igyekszünk mindezt kedvező árak mellett nyújtani.

 

Minden kedves vásárlónknak, örömteli vásárlást kívánunk és, ha bármilyen kérdésük, kérésük van termékeinkkel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal.


E-mail címünk: info@orionoutlet.com


Használják ki maximálisan az általunk nyújtott lehetőségeket, a könnyű és gyors vásárlást!

Kínálatunkat itt tekintheti meg. 

cetelem_aruhitel_igenyles


SkyMaster 24SF2500 SkyMaster LED TV 56-82cm-ig
SkyMaster 24SF2500
Full HD, LED TV, DVB-T/T2/C, HDMI, USB, 60cm
Eredeti ár: 39990 Ft
Kedv. ár: 36990 Ft (8%)


Eta 0869 Efektiv ETA Száraz-nedves porszívó, Takarítógép
Eta 0869 Efektiv
Multifunkciós Száraz-nedves porszívó, 10l, 1400W
Eredeti ár: 32990 Ft
Kedv. ár: 23990 Ft (27%)


Orion T32-DLED TV  Orion LED TV 56-82cm-ig
Orion T32-DLED TV
DVB-T/C, PVR, USB, HDMI, 82cm
Eredeti ár: 59990 Ft
Kedv. ár: 49990 Ft (17%)
Ingyenes szállítás   ingyenes_szallitas_logo_small


Orion OMK-3018B Orion Minikonyha, minisütő
Orion OMK-3018B
Minikonyha, sütő főzőlappal, 30l, 3300W
Ár: 29990 Ft