Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
fooldal regisztracio
Adatvédelem

Adatvédelem

Adatvédelem

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

1. A SZABÁLYZAT CÉLJA

A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az SPOROL6 SHOP KFT. (székhely: 6900  Makó, Fülemüle utca 2., Csongrád Megyei Bíróság mint Cégbíróság; Cg. 06-09-017880; adószám:23568479-2-06; Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Reg.szám: CS23568479 üzemeltetett http://www.orionoutlet.com, valamint partneroldalain elérhető online piactér szolgáltatásainak, és nyilvános fórumainak igénybe vevője általi használatának által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatvédelmi és adatkezelési politikáját.

A SPOROL6 SHOP KFT. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.orionoutlet.com weboldal (a továbbiakban: Weboldal) működtetése során a Honlapra látogatók, a Honlapon regisztrálók, illetve azon vásárlók, (a továbbiakban együttesen Érintett) adatait kezeli.

A SPOROL6 SHOP KFT, a jogszabályoknak megfelelően bejelentett csomagküldő tevékenységet folytathat.  

A jelen Szabályzat célja, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak feldolgozása során (adatvédelem).

2. A SZOLGÁLTATÓ MINT ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE 

Név: SPOROL6 SHOP KFT 

Székhely és levelezési cím: 6900 Makó, Fülemüle u. 2. 

Telefonszám: +36 20 2240428 

Email cím: info@orionoutlet.com 

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-104210/2016.

3. A KEZELT SZEMÉLYES ADATOK KÖRE 

3.1. Regisztrációs adatlapon megadandó következő személyes adatok:

  • saját név,
  • saját e-mail cím,
  • jelszó,
  • számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
  • szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
  • telefonszám 

A rendelkezésre bocsátott személyes adatokat és információkat a Szolgáltató az alábbi esetekben használja fel:

- Rendelések kezelése és kiszállítása
- a weboldallal kapcsolatos szolgáltatások biztosítása
- fizetések lebonyolítása
- a rendelésről, a termékekről, a szolgáltatásokról és akciókról, valamint termék- és szolgáltatásajánlatokról való értesítés.

A Szolgáltató felhasználja ezeket az információkat arra is, hogy:

- fejlessze az online áruházat és az oldal vásárlási felületét
- megelőzze vagy kizárja a csalás vagy a visszaélés lehetőségét az oldallal kapcsolatban
- biztosítsa harmadik fél számára a szükséges műszaki, logisztikai és más jellegű támogatást.

Az oldalra történő regisztrálással, illetve rendelés esetén a személyes adatok kitöltésével a felhasználó/ügyfél beleegyezik, hogy minden személyes adata a Szolgáltató adatbázisának része legyen (SPOROL6 SHOP KFT) és határozottan engedélyt ad arra, hogy a SPOROL6 SHOP KFT és szerződéses partnerei az alábbi célokból tárolják és felhasználják ezen adataikat:

- Marketingtevékenységekhez kapcsolódó információk küldése (ajánlatok, akciók, reklám- és marketing üzenetek a Szolgáltató, és a vele kapcsolatban álló harmadik felek aktivitására vonatkozóan) a felhasználó/ügyfél által megadott e-mail címre
- akciókban és nyereményjátékokban való részvétel
- nem kereskedelmi jellegű, adminisztratív üzenetek továbbítása (oldalon történő változtatások, újítások, stb.)
- olyan belső statisztikák készítése, melyek hozzájárulnak a kínált szolgáltatások és az oldal megjelenésének javításához, valamint akciók, új funkciók és szolgáltatások létrehozásához
- az oldal védett részeire való biztonságos belépés biztosításához
- piackutatás céljából
- eladási adatok követése érdekében.

A Szolgáltató nyilvánosságra hozhatja ezeket az információkat szerződéses partnerei számára, akik bizonyos titoktartási megállapodások mellett lebonyolítanak adott tevékenységeket a Szolgáltató nevében. Ezek lehetnek például, de nem kizárólag: a rendelések feldolgozása és teljesítése, termékek szállítása, adat- és információelemzés, marketing tanácsadás, ajánlatok e-mailben vagy SMS-ben való küldése, eladási tanulmányok és analízisek készítése, hitelkártyás fizetések lebonyolítása.

Ezek a szolgáltatók csak azokhoz a személyes adatokhoz férnek hozzá, amelyek a feladataik ellátásához feltétlenül szükségesek. A Szolgáltató nyilvánosságra hozhat fiókinformációkat és egyéb személyes adatokat, amennyiben a törvény így rendelkezik, vagy a Szolgáltató tulajdonának, jogainak és biztonságának megóvása érdeke ezt megköveteli. Ez magában foglalja az egyéb cégekkel és csalásokat megelőző szervezetekkel való információcserét. Természetesen mindez nem jelenti az adatok eladását, cseréjét vagy azok kereskedelmi célból történő közzétételét, melyek ellenkeznének a Szolgáltató vállalt kötelezettségeivel.

3.2. Technikai adatok

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: az Érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket a Szolgáltató rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer az Érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag a Szolgáltató fér hozzá.  

3.3. Cookie

A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küld a Szolgáltató a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes al-oldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott al-oldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk, semmilyen más információt nem.

Az így elküldött cookie-k felhasználása a következő: A külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha az Érintett korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg az Érintett részére külső szolgáltatók - közöttük a Google - partnereinek internetes webhelyein. Az Érintett a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait. (Azt is jelezheti az Érintett számára, hogy a Network Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán a külső szolgáltatók cookie-jait is letilthatják.) 

A letiltást követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól.

Alkalmazott cookie-k:

  • Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k az Érintett látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a Szolgáltató Honlapja hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.
  • Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ a Szolgáltató a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy az Érintett az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz.
  • Jelszóval védett munkamenethez használt cookie.
  • Bevásárlókosárhoz szükséges cookie.
  • Biztonsági cookie.

Külső szerverek segítik a Honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását (Google Analytics). A mérési adatok kezeléséről az adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani az Érintett részére.

Elérhetőségük: www.google.com/analytics

Amennyiben az Érintett nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben

  • hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
  • hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
  • hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
  • ·                                 hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat. 

3.4. Online rendeléssel kapcsolatos általános adatkezelés

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy az érintett beleegyezését követően az Info. tv.-ben meghatározott módon személyes áruátvétel során a terméket átvevő természetes személy személyi azonosító igazolványának számát az átvétel megtörténtét hitelt érdemlően bizonyító áruátvételi okmányokon rögzítse. Az Info. tv. rendelkezései értelmében a hozzájárulás, szóban, írásban és ráutaló magatartással (az okmány átadásával) is megadható. Jelen adatkezelés célja a vásárlók tulajdonjogához fűződő érdekének megóvása. Az Info. tv. rendelkezései értelmében az érintett kérheti a Szolgáltatótól a jelen pontban rögzített személyes adatának törlését. 

3.5. Klímarendeléshez köthető adatkezelés

A fluortartalmú üvegházhatású gázokkal és az ózonréteget lebontó anyagokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 14/2015. (II. 10.) Korm. rendelet értelmében a klímarendelet hatálya alá tartozó Klíma rendelések esetén a Szolgáltató köteles ellenőrizni, hogy az Érintett rendelkezik-e a Rendeletben meghatározott végfelhasználói nyilatkozattal. A feldolgozás során a nyilatkozatból a Szolgáltató az alábbi személyes adatokat továbbítja a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság felé:

  • Számlázási név
  • Számlázási irányítószám
  • Számlázási város
  • Klíma típusa
  • SPOROL6 SHOP KFT által kiállított számviteli bizonylat sorszáma 

3.6. Személyre szabott hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés

A www.orionoutlet.com oldalon személyre szabott hírlevélre történő feliratkozásra van lehetőség. A lehetőség igénybevételével kapcsolatosan a hírlevélre feliratkozó felhasználó önkéntes adatszolgáltatás keretében a lentebb meghatározott személyes adatait adja át kezelésre a Szolgáltató. részére:

  • Név
  • Email cím
  • Telefonszám
  • Cím
  • Weboldal használattal kapcsolatos viselkedési szokások
  • Hírlevél olvasással kapcsolatos viselkedési szokások
  • ·                                 Vásárlási szokások 

3.7. Egyéb célú adatkezelés

Telefonos beszélgetések

Szolgáltató telefonos ügyfélszolgálatot tart fent, melynek során az ügyfélszolgálattal folytatott telefonbeszélgetés során az ügyfélszolgálatot ellátó munkatárstól információt, segítséget kérhet, amely esetben a segítségnyújtáshoz szükséges információt az ügyfélszolgálatot ellátó munkatárs kérhet, mely adatok megadás önkéntes hozzájárulással történik, ezen adatokat a szolgáltató az ügyintézés befejezéséig őrzi meg.

Abban az esetben, ha a panaszt a Szolgáltató azonnal orvosolni nem tudja, vagy egyéb ok miatt az Érintett durván beszél, obszcén kifejezéseket használ, sértegeti az ügyfélszolgálati munkatársat vagy a Szolgáltatót, Szolgáltató jogosult a hívás megszakítására.

4. AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA, CÉLJA ÉS MÓDJA

4.1. Az adatkezelésre a www.orionoutlet.com internetes oldalon (a továbbiakban: Weboldal) található internetes tartalmak az Érintett önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza az Érintett kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az Weboldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

A hozzájárulást az Érintett az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldal használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg. 

4.2. Az adatkezelés célja a Weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A Szolgáltató az Érintett által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése, házhoz szállítása, számlázás lehetővé tétele, kapcsolattartás, illetve ha az Érintett feliratkozott hírlevélre, akkor hírlevél küldés és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében 

4.3. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, az Érintett jogainak védelme. 

4.4. A Szolgáltató a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - az Érintett előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag. 

4.5. Szolgáltató a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Érintett e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt az Érintett terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

5. AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA 

5.1. A regisztráció során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak kérelemre történő törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat kérelemre történő törléséig tart. A regisztráció Érintett általi törlésére, valamint Szolgáltató általi törlésére bármikor, az Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) rögzített esetben és módon kerülhet sor. 

5.2. A naplózott adatokat a rendszer – az utolsó látogatás dátumának kivételével, amelyet automatikusan felülír – a naplózás időpontjától számított infotv.-ben meghatározott ideig tárolja. 

5.3. Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a Weboldalon történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket. 

5.4. Hírlevél esetén a személyes adatok kezelése a hírlevélről, a 8.4. pontban meghatározott módon történő leiratkozásig tart.

6. AZ ADATOKAT MEGISMERŐ SZEMÉLYEK KÖRE, ADATTOVÁBBÍTÁS, ADATFELDOLGOZÁS

6.1. Az adatokat elsődlegesen Szolgáltató illetve Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.

6.2. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében Szolgáltató adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. 

A Szolgáltató az elektronikus számla kibocsátása érdekében az Érintett által megadott adatokat továbbítja Bill Soft Kft. részére. Az adattovábbítás célja: az Érintett részére elektronikus díjbekérő számla kiállítása, melyet a Szolgáltató elektronikus úton, az Érintett által megadott email címre küld.

6.3. A SPOROL6 SHOP KFT az Érintettek személyes adatait nyomon követhető módon és a jogszabályoknak megfelelően kezeli. A fentieken túl a személyes adatokat harmadik személyeknek csak és kizárólag az Érintett hozzájárulása esetén továbbítjuk, és csak hatósági megkeresések esetén adjuk ki.

7. ÉRINTETT JOGAI ÉS JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

7.1. Az Érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon.

7.2. Szolgáltató az Érintett kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá - az Érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

A Szolgáltató - ha belső adatvédelmi felelőssel rendelkezik, a belső adatvédelmi felelős útján - az adatvédelmi incidenssel kapcsolatos intézkedések ellenőrzése, valamint az Érintett tájékoztatása céljából nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az Érintett személyes adatok körét, az adatvédelmi incidenssel Érintettek körét és számát, az adatvédelmi incidens időpontját, körülményeit, hatásait és az elhárítására megtett intézkedéseket, valamint az adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat. 

7.3. Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

Levelezési cím: SPOROL6 SHOP KFT. 6900 Makó, Pf. 4.
Az Érintett bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Szolgáltató munkatársához fordulhat a 7.3. pontban elérhetőségeken keresztül.

7.4. Az Érintett bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Egyes adatait az Érintett a Weboldalon maga helyesbítheti; egyéb esetekben Szolgáltató a kérelem beérkezésétől számított 8 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.5. Az Érintett kérheti továbbá, adatainak zárolását. A Szolgáltató zárolja a személyes adatot, ha az érintett ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az Érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta. 

A helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről az Érintettet, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az Érintett jogos érdekét nem sérti.

Ha a Szolgáltató az Érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

Az Érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen. Szolgáltató a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. 

7.6. Az Érintett az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján

  • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat vagy
  • ·                                 Bíróság előtt érvényesítheti jogait.

7.7. Amennyiben az Érintett szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult az Érintettel szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

8. Tájékoztató levél, SZEMÉLYRE SZABOTT HÍRLEVÉL

8.1. A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére.

8.2. Az e-mail címek kezelése elsősorban az Érintett azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.

8.3. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben, elektronikus formában, e-mailben juttatja el az Érintettek részére. Az ilyen értesítéseket azonban a Szolgáltató nem használja reklámozási célra.

8.4. Hírlevél

A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szolgáltató csak az Érintett kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A hírlevél direkt marketing elemekkel rendelkezik és reklámot tartalmaz. Szolgáltató a hírlevél igénybevétele során az Érintett által megadott adatokat kezeli.

Hírlevél esetében a Szolgáltató, mindaddig kezeli az Érintett hírlevél feliratkozása során megadott adatait, ameddig az Érintett a hírlevélről le nem iratkozik a hírlevél alján található „Leiratkozás” gombra kattintva vagy nem kéri a levételét a hírlevélre feliratkozók listájából e-mailben vagy postai úton. Leiratkozás esetén a Szolgáltató további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg az Érintettet. Az Érintett bármikor ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről és hozzájárulását visszavonhatja. A regisztrált felhasználóink a személyes oldalukra belépve is bármikor és ingyenes leiratkozhatnak a hírlevélről.

8.5. Személyre szabott hírlevél

A Szolgáltató. a felhasználók személyes adatait,  arra is felhasználhatja, hogy számukra személyes ajánlatokat küldjön, hírlevél formájában.  A személyre szabott hírlevél keretében a Szolgáltató. a regisztrált és a hírlevélre feliratkozott felhasználók korábbi vásárlásait vizsgálja, és ennek vizsgálata és eredménye alapján, személyre szabott hírlevelet is küldhet a felhasználói számára.

A személyre szabott hírlevélről való leiratkozásra a 8.4. pontban található rendelkezések az irányadóak. Amennyiben az érintett felhasználó leiratkozik a Szolgáltató hírleveléről, a továbbiakban Személyre szabott hírlevelet sem fog kapni.

9. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

9.1. Szolgáltató rendszere az Érintettek aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze az Érintett által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

9.2. Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az Érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

9.3. Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.

9.4. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot az Érintettek Honlap felületén történő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően az Érintettnek a Honlap további használatához el kell fogadnia a módosításokat, a Szolgáltató által, a Honlapon biztosított módon.


Makó, 2016. Augusztus 22.

cetelem_aruhitel_igenyles


Orion ODF-29 Orion Olajsütő
Orion ODF-29
Olajsütő, 2,5l, 1800W
Ár: 9990 Ft


Orion OBMD-16X2 Orion Kenyérsütő
Orion OBMD-16X2
Két cipós kenyérsütő, teljes kiörlésű, dzsem, dupla dagasztókar
Tartósan alacsony
Ár: 22490 Ft


Tosot TWH09QB-K3DNA1D  Tosot Inverteres Split klíma 2,6kW
Tosot TWH09QB-K3DNA1D
Inverteres Split klíma, 2,5 kW, A++
Eredeti ár: 119990 Ft
Kedv. ár: 102490 Ft (15%)
Ingyenes szállítás   ingyenes_szallitas_logo_small


NU STYLE NSW-12DI  Nu Style Inverteres Split klíma 3,5kW
NU STYLE NSW-12DI
Inverteres split klíma, hűtő-fűtő, 3,6kW, A+/A
Ár: 119990 Ft


Orion OSM-300IN Orion Tálas mixer
Orion OSM-300IN
Tálas mixer 5+1 sebesség 200W
Eredeti ár: 9990 Ft
Kedv. ár: 7590 Ft (24%)


Orion OSM-300INW Orion Tálas mixer
Orion OSM-300INW
Tálas mixer 5+1 sebesség 200W
Eredeti ár: 9990 Ft
Kedv. ár: 7590 Ft (24%)


Orion T 28 D/ LED Orion LED TV 56-82cm-ig
Orion T 28 D/ LED
HD ready DVB-T/C LED TV 71cm
Eredeti ár: 51990 Ft
Kedv. ár: 47990 Ft (8%)


Orion 39OR17RDL Orion LED TV 90cm felett
Orion 39OR17RDL
HD ready LED TV, DVB-T/C, PVR, USB, HDMI, 99cm
Eredeti ár: 89990 Ft
Kedv. ár: 73990 Ft (18%)
Ingyenes szállítás   ingyenes_szallitas_logo_small


Tosot 2,5 kW-os A++ klíma ingyen beszereléssel Tosot Inverteres Split klíma 2,6kW
Tosot 2,5 kW-os A++ klíma ingyen beszereléssel
Inverteres split klíma, hűtő-fűtő, 2,5kW, A++, országosan 3m-ig
Eredeti ár: 169990 Ft
Kedv. ár: 144990 Ft (15%)
Ingyenes szállítás   ingyenes_szallitas_logo_small


Adax VP 1004 KT Adax Energiatakarékos fűtéspanelek
Adax VP 1004 KT
Elektronikus fűtőpanel beépített mechanikus termosztáttal 400W
Ár: 23890 Ft


Adax VP 1006 KT Adax Energiatakarékos fűtéspanelek
Adax VP 1006 KT
Elektronikus fűtőpanel beépített mechanikus termosztáttal 600W
Ár: 25890 Ft


Orion T32D/LED Orion LED TV 56-82cm-ig
Orion T32D/LED
DVB-T/C, PVR, USB, HDMI, 82cm
Eredeti ár: 59990 Ft
Kedv. ár: 54990 Ft (8%)
Ingyenes szállítás   ingyenes_szallitas_logo_small